Skileraar gezocht

Wil jij van je hobby je werk maken? Word dan skileraar bij Snowcentrum Leeuwarden! Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren die ons team willen versterken.

Als skileraar bij Snowcentrum Leeuwarden geef je les op de indoor rolbaan. Jij weet als geen ander hoe leuk het is om te skiën, daarom is het belangrijk dat jij jouw enthousiasme en skills kunt overbrengen op de klant.

Skileraar

Het werk als skileraar biedt vele voordelen. Al jouw collega’s zijn fanatieke wintersporters en je komt alvast in de wintersportsfeer. Je leert de klant (beter) skiën, maar je ontwikkelt ook je eigen vaardigheden. Je mag gratis trainen met je collega’s en wij verzorgen een interne opleiding, zodat jij goed voorbereid voor de baan staat. Uiteraard geniet je als skileraar van exclusieve kortingen in de shop.

Snowcentrum Leeuwarden

Gedurende het winterseizoen verzorgen wij lessen voor jong en oud. Dit kunnen zowel beginners als gevorderden zijn. De lessen vinden vooral plaats op doordeweekse avonden en op woensdag, vrijdag en in het weekend overdag. Naast de reguliere lessen organiseren wij ook kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en schoolskiën.

Wat zoeken wij in een skileraar?

  • Enthousiasme
  • Sociale vaardigheden
  • Didactische vaardigheden
  • Rolbaan ervaring
  • In het bezit van een skidiploma (NSL, Anwärter, Landes) is een pré

Heb je interesse, laat het ons weten!

Bel of app: 058-2800534 of mail naar: info@snowcentrum.nl.