Algemene Voorwaarden

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ski- en snowboardlessen bij Snowcentrum Leeuwarden.

1. Algemeen leskaart
Als klant van Snowcentrum Leeuwarden kunt in het bezit komen van een leskaart via onze inboekbalie of door online lessen te boeken.

2. Geldigheid leskaart
a. Een leskaart is één seizoen geldig. Na het verstrijken van deze periode is de leskaart niet meer geldig.

b. Leskaarten zijn persoonsgebonden.

3. Tarieven
a. De genoemde lestarieven gelden per persoon per lesuur. De skilessen worden gegeven in 3 blokken van 7 minuten, uitgaande van een twee persoonsbezetting op de baan; en de snowboardlessen: 3 blokken van 10 minuten, uitgaande van een twee persoonsbezetting op de baan.

b. De tarieven zijn inclusief het gebruik van materiaal en instructie.

4. Betaling
Het lesgeld voor de geboekte lessen dient voor aanvang van de eerste les te worden voldaan door middel van contante betaling, pinbetaling, bankoverschrijving of via iDeal. Er is op locatie geen mogelijkheid tot het betalen per creditcard.

5. Overdracht
Bij onvoorziene/extreme omstandigheden kunnen leskaarten overgeboekt worden naar een ander klantnummer van een familielid of kennis. Een leskaart is niet inwisselbaar voor contanten.

6. Persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden opgenomen in ons klantensystemen. Deze gegevens zijn nodig om de verplichtingen van administratie na te komen.

7. Afmelden les
a. Lessen dienen 48 uur van tevoren ter plaatse, telefonisch of per e-mail te worden afgemeld.

b. Een les die op tijd (48 uur van tevoren) afgemeld is kan kosteloos worden ingehaald. Er is geen restitutie van lesgeld mogelijk.

8. Eigen risico
De lessen worden genoten op eigen verantwoordelijkheid en risico. Snowcentrum Leeuwarden stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade.